Uw afval inleveren in Dalfsen

Neem contact op

Sinds 2015 kunt u bij ons terecht voor het inleveren van uw afval. Diverse soorten afval kunt u bij ons storten, zoals: hout-, bouw- en sloopafval, groenafval, restafval en puin. Via de weegbrug wordt de gestorte hoeveelheid bepaald en vervolgens wordt het te betalen bedrag berekend. U kunt bij ons zowel contant als per pin betalen.

Ook kunt u bij ons zand en/of zwarte grond afhalen.

Neem contact op

Wanneer kunt u bij ons terecht?

Het afval storten of het ophalen van zand/grond kan maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 uur tot 17.00 uur.

Hoe gaan wij te werk?

Wij beschikken over een weegbrug, waardoor het gemakkelijk is om het gewicht van de lading te bepalen. Uw voertuig wordt tweemaal gewogen: voor en na het lossen van uw afval rijdt u de weegbrug op met uw voertuig. Nadat uw voertuig op de weegbrug staat, meldt u zich op kantoor waar uw NAW-gegevens en soort afval worden genoteerd. Na het lossen rijdt u weer de weegbrug op.

Tarieven van ons afvalstation

Download hier de prijslijst voor het inleveren van afval bij Loonbedrijf Lindeboom.

> Download prijslijst

Container service

U kunt er ook voor kiezen om bij ons een container te huren. Wij hebben verschillende maten containers vanaf 3 m3 tot en met 40 m3. Vraag gerust naar de mogelijkheden.